Mijn nieuwste werken

 

juni 2018………….

In mijn vakantie aan begonnen en nog steeds in ontwikkeling. weer een project waar ik doorheen ga.

****************************************************************************************

Prachtig kleurgebruik

 

 

Prachtige floating cells techniek: 

“Ocean”

  Veren Workshop oktober 2018

                                                                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen Mei werd ik benaderd door T.V. Noord Holland om een opname te maken wanneer ik aan het werk ben in mijn atelier.
Natuurlijk was ik zeer verrast door deze uitnodiging maar al snel sloeg dat een beetje over in een beetje paniek.
Door de vele workshops en lessen was ik zelf dit jaar niet eens aan schilderen toegekomen.
“Maar Jan”, riep ik verschrikt tegen mijn man, “zal ik nog wel kunnen schilderen?”
Nu moest ik zelf weer aan het werk en al snel ontstond er in mijn hoofd al een beeld en kleuren die steeds meer vorm en gevoel kregen.
Na een fantastisch proces is dit prachtige werk ontstaan.
En weer ben ik verliefd op mijn laatste werk.
Wat is ie mooi!!! Al zeg ik het zelf.
En echt…soms gaat mijn penseel vanzelf.    

       

Waterdrops

==================================================================

 Dit schilderij hiernaast is een van mijn laatste werken.
Januari 2016.
In 2007 heb ik dit intuïtieve schilderij gemaakt en deze kwam elke keer weer terug in mijn gedachte. Het derde oog was heel abstract en vaag geschilderd. De kijk op het leven en mijn intuïtie is heel helder dus dit prachtige oog kijkt je zo wijs en helder aan. Spiegel jezelf en durf te leven! Zo trots op dit schilderij!!!=========================================

                                                              

 

                                                                                         

“Mohican”

 

 
November 2015
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
==================================================================                                             
 

 

 

 

 

 

 

 

Blowing in the wind

Blowing in the wind
€ 250,=

 

 

In de zomer van 2014 heb ik deze gemaakt. Eén van mijn nieuwere werken. Ik heb deze geschilderd in de tuin en het heeft alle weersomstandigheden meegemaakt. Hij is van mijn ezel afgewaaid, hij heeft verschillende regenbuitjes over zich heen gehad, vandaar de titel. Ik ben weer in een roes gekomen, en zo is dit schilderij ontstaan.

herfstkracht

Herfstkracht
€ 100,=

 

===========================

 

Tijdens een herfstwandeling de zuurstof opsnuiven die je dan bijna kan ruiken geeft me elke keer weer een brok energie.

Geschilderd 2 november 2014

 

 

==========================

paradijsvogels (2)Na een meditatie geschilderd op 25 oktober 2014. Je hoort bijna de muziek nog die ik hierbij op had staan. Het gevoel van vrede en harmonie en geloven dat het leven bedoeld is om je eigen leven te leven zoals het voor jou bedoeld is. Dus simpel gezegd:

               “Durf te leven”