Blog: Een bijzondere ervaring tijdens de chakra cursus, ingezonden door een cursist

De chakra cursus heb ik als een mooie beleving en als een mooie reis ervaren door mijn eigen lichaam.
Alle chakra’s heb ik bewust gevoeld en meegemaakt.
Ik voel mezelf echt een ander mens; positiever en met meer zelfvertrouwen.
Ik hou nu meer van mezelf!
Hier zijn mijn ervaringen bij deze cursus. Bij elke chakra vertel ik hoe ik dit heb ervaren en wat de uitwerking daarvan was.

1ste Chakra: Wortelchakra. Lees verder
Rood. De eerste week kreeg ik blaasontsteking en een schimmelinfectie.
Ik dacht: “Wat gebeurt er met mij?”
Ik heb veel water gedronken en bewust verder gegaan met deze chakra.
De tweede week was alles over en ik voelde mij schoon en opgeruimd.
Ik voelde me krachtig en kon meer van mezelf houden.
Ik voelde echt een verandering
2de Chakra: Sacraalchakra. Lees verder
Oranje. Ik kreeg in de eerste week jeuk en uitslag en dat verspreidde zich rond om mijn heupen en mijn benen. In die week vaak bij de dokter geweest want ik werd gek van de jeuk. Het waren gal bulten veroorzaakt door een allergische reactie, volgens de arts. De 2e week trok alles weg en voelde mezelf weer zo schoon en opgeruimd.
3de Chakra: Zonnevlechtchakra. Lees verder
Geel. De eerste week heb ik heel veel gedroomd. De nachten waren onrustig en had soms last van nachtmerries. De 2de week nergens geen last meer van en heerlijk geslapen.
4de Chakra: Hartchakra. Lees verder
Groen. De eerste week was ik erg onrustig in mijn lichaam. Dat ging gepaard met hartkloppingen. Dit was erg lastig. De 2e week waren de klachten verdwenen en ik durfde meer mijn hart te volgen en naar mijn gevoel te luisteren. Zo heb ik ervaren dat mijn hart me laat voelen wat goed is voor mij. Ik durfde nooit voor mezelf op te komen en nu veel meer. Ik durf te zeggen wat ik voel. Ik doe wat ik wil en goed voelt voor mij.
5de Chakra: Keelchakra. Lees verder
Blauw De eerste week kreeg ik last van hoesten en pijn in mijn keel. De 2e week verdwenen deze klachten weer en ik merkte ik dat ik veel meer durfde te zeggen wat ik wilde, maar ook wat ik niet wilde. Ik kon mij veel beter uiten. Soms begon ik ook zomaar te schreeuwen. Ik had het gevoel dat het eruit moest en één ding is zeker. Dat lucht zo op!
6de Chakra: Derde oogchakra. Lees verder
Indigoblauw Ook in de eerste week gebeurde er iets bij mij. Mijn intuïtie liet mij niet in de steek. In mijn privé situatie kwam uit, wat ik altijd al voelde en had vermoed. Dit kwam in deze week uit omdat ik de moed had om hierover te beginnen. Mijn intuïtie klopte. Mijn antwoorden kreeg in die eerste week en de 2de week kon ik daarmee verder en voelde mezelf sterk en trots op mijn zelf dat ik zo krachtig ben.
7de Chakra: Kruinchakra. Lees verder
Lila/Paars Deze laatste chakra deze heb ik niet zo sterk ervaren als de andere 6 chakra’s. Maar ik weet wel deze chakra was een mooie afsluiter. Ik voel mezelf één geheel en in balans en ik ben super trots op mezelf!

Dit is wat ik heb meegemaakt in deze weken.
Soms wist ik even niet wat ik ermee aan moest, vond het eng worden, omdat alle chakra’s zo extreem uitwerkte bij mij.
Maar elke keer waren de klachten over in de tweede week en voelde mezelf zoveel sterker en bleef veel meer bij mezelf.
Deze cursus was een hele mooie reis door mijn eigen lichaam, ik heb dit als zeer positief ervaren.
Mijn lijf wordt mijn kompas. Mijn lijf weet alles.  

Ellen erg bedankt, voor al je steun! Wat doe je het goed; chakra cursus geven. Nogmaals bedankt.  

Lieve groet van Rianne S. 

Even een aanvulling van mij:  

“We weten verstandelijk allemaal wat we willen veranderen in ons leven,
maar door het schilderen van je eigen chakra, VOEL je dit!”

Dat maakt deze cursus zo effectief.

Elke chakra staat voor iets in je lichaam en in je geest.
Mocht je vragen hebben over deze cursus, kun je kijken bij                                    Chakra schilderen 2022
Mocht je daarna nog vragen hebben, voel je welkom om me te bellen, mailen of appen.

Ellen 

 

 

Eén gedachte over “Blog: Een bijzondere ervaring tijdens de chakra cursus, ingezonden door een cursist

 1. Lieve Rianne,
  Ik ben je ontzettend dankbaar dat ik je ervaring van de chakra cursus mocht publiceren.
  Wat heb je een stappen gezet… naar jezelf toe!
  Het was inderdaad bij jou echt niet gemakkelijk maar je hebt doorgezet met steun van je andere cursisten/vriendinnen.
  Weet dat jullie altijd welkom zijn en bewaar en bewaak je vrijheid in je leven!
  Dikke zoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.